Otthoni edzés

Kereső
Kifejezés:
Termék kategóriák
Top keresési kulcsszavak:

okosóra, moto 360, mp3 lejátszó, mp4 lejátszó, mp4 lejátszó árak, alcor clip teszt, mp3 és mp4 lejátszok rendelése, mp3 mp4 lejátszók, alcor 1700

 

Ajánló:

Tibo A1700i GPS Navigáció (Extra*)

Tibo A1700i GPS Navigáció (Extra*)
  • Samsung 400MHz-es CPU
  • 3.5" érintésérzékeny TFT LCD
  • Előre telepített navigációs szoftver
  • 2 év garancia!
  • Jelenleg nem kapható!
További információk a termékről:

Az alábbiakban a Tibo a1700i GPS Navigációs készülék bemutatóját, ismertetőjét olvashatja.

Bemutató

A vadonatúj Tibo márka nálunk még ismeretlenül cseng, de koreai gyártója a navigációs iparág nagy és tapasztalt játékosai közé tartozik.
Termékeik számos márkanéven megtalálhatók Ázsiától Európáig, az Egyesült Államoktól Ausztráliáig szerte a világon.
Többek között Xroad néven ők gyártják Korea legnépszerűbb navigációs készülékeit is.
Ennyi bevezető után már nem meglepő, hogy a Tibo PNA készülékek fő erényei a kiváló minőség, megbízhatóság, erős térkép támogatás és nem utolsó sorban a rendkívül vonzó ár.

A Tibo A1700 eszközt kézbe fogva szembetűnő robosztus ám mégis elegáns megjelenése és ergonómikus kialakítása. Bekapcsolás után a készülék késlekedés nélkül, gyorsan indul. Ez nagyban az erős, 400 MHz-es SAMSUNG processzornak köszönhető. A gyors processzor egyébként navigálás közben is jó szolgálatot tesz hiszen a Tibo bármikor képes villámgyorsan újrakalkulálni az útvonalat, de szükség van rá a multimédiás (MP3, video) anyagok zökkenőmentes lejátszásánál is.

Ha már a minőségi részegységeknél tartunk, mindenképpen meg kell említeni a kitűnő vételi érzékenységű és nagy pontosságú Sirf III. GPS vevőt, amelynek vételi biztonságát a kihajtható antenna csak tovább fokozza; és a 16,7 millió színárnyalattal rendelkező, nagy fényerejű és széles látószögű 3,5"-os TFT LCD kijelzőt. Ez utóbbi természetesen érintő képernyő, amelynek segítségével a készülék ujjal böködve könnyedén kezelhető. Ezzel együtt a gyártó érintőceruzát is ad a Tibo-hoz a biztonság kedvéért.

A Tibo fő funkciója természetesen a navigáció, és ehhez a méltán piacvezető iGO navigációs szoftvert használja. Persze a pontos tájékozódáshoz jó térképek is szükségesek. A Tibo ezeknek sincs híján, ugyanis a készülékhez választható kétféle térképcsomag a jelenlegi legjobb forrásokból lett összeállítva. A Basic - Kelet-Közép Európai - csomag 12 országot, míg az Extra - Kibővített Európai - csomag 30 országot tartalmaz. Mindkét esetben az iGO szoftver és térképcsomag előre telepítve, SD memóriakártyán található, így a Tibo megvásárlása után nincs szükség semmilyen telepítésre, vagy regisztrációra. Mindössze a mellékelt kártyát kell behelyezni a készülékbe és már indulhatunk is. Ráadásul az országhatár sem jelent akadályt.

Apróság, de kényelmes a kártya behelyezését és kiemelését segítő rugós mechanizmus. A készülék kezelése rendkívül egyszerű mivel a menü és az iGO teljes egészében magyar nyelven kommunikál. Ugyanez igaz a hangos navigációs utasításokra, melyek jól érthetően és szintén magyarul hangzanak el a beépített sztereó hangszórón. Persze igény esetén további számos nyelv is beállítható.

Navigálás közben a hangerő egyszerű tekerőgombbal szabályozható, ami még mindig a legjobb megoldás erre a célra. Szintén okos ötlet, hogy a térkép zoomolásához két külön nyomógombot rendeltek.

A Tibo azonban nem csupán hasznos, hanem szórakoztató társ is út közben. Mindez számos multimédiás szolgáltatásának köszönhető. Itt van mindjárt az MP3/WMA zenefájlok megszólaltatási lehetősége, de jól jöhet az MP4 (AVI) video fájlok lejátszási képessége vagy a beépített memória játék, ami például a hátsó üléseken nyüzsgő apróságok lefoglalásánál jelenthet sok segítséget. A zenék és videók hangja a hátoldalon lévő kis sztereó hangszórókon vagy a fejhallgató kimeneten élvezhető. A lejátszó felületek egyszerűek, ettől függetlenül ismétlés, véletlen lejátszás, vagy ABC szerinti fájl rendezés azért megtalálható bennük. A kijelzőn lévő kezelőgombok világosan értelmezhetők így a használat egyszerű és gyorsan megtanulható.

Mindezeken túl a Tibo digitális fényképek megjelenítésére is remekül használható, hiszen az összes fontos képformátumot támogatja ezen kívül kézi és automatikus diavetítés, vagy képnagyítás is választható.

Szólnunk kell még a csomagban lévő tartozékokról is. A tapadókorongos, gégenyakas autós tartó stabil és flexibilis elhelyezést biztosít, a szivargyújtó töltő a folyamatos tápellátásról és az akkumulátor töltéséről gondoskodik. A beépített Li-ion akkumulátor egyébként az opcionális hálózati töltővel is feltölthető. A mellékelt CD-n pedig a Tibo magyar nyelvű kezelési útmutatója és az iGO részletes leírása kapott helyet. Természetesen a Tibo kézikönyve nyomtatott formában is rendelkezésre áll. És van még egy lehetséges kiegészítő, a TMC modul, ami különösen hasznos lehet, hiszen lehetővé teszi az útvonalon lévő átmeneti akadályok (pl.: dugó, felbontás, baleset) elkerülését, azaz dinamikusan, a változó forgalmi helyzethez igazodva képes az útvonalat átalakítani. Kell-e ecsetelni milyen előnyben lesznek azok akik ilyen navigátorral rendelkeznek? Ugyan ma Magyarországon még nem működik a mindehhez szükséges közlekedési információs szolgáltatás, de remélhetőleg már nem kell sokat várni rá...

Végül, de nem utolsó sorban ne feledkezzünk meg a készülék 2 éves garanciájáról és a magyarországi szervíz háttérről sem, hiszen ezek teremtik meg a Tibo hosszú távon való használatának biztonságát.

Amint bemutattuk, a Tibo első osztályú navigációs eszköz, amely nyugodt, stresszmentes utazást tesz lehető ráadásul mellette senki nem szól bele a vezetésbe...

Tibo A1700i Extra GPS Navigáció technikai ismertetője

Megjelenés

- Ergonómikus forma
- 3.5" érintésérzékeny TFT LCD kijelző 16,7 millió színnel
- Kezelő gombok az előlapon (térkép Zoom, Menü gomb, Kijelző kikapcsolása
gomb)
- Hangerőszabályzó tárcsa a készülék oldalán

Navigáció

- SAMSUNG 400 MHz-es CPU
- 32 MB ROM + 64 MB RAM
- Windows CE 4.2 operációs rendszer
- nagy pontosságú Sirf III. GPS vevő (20 csatorna)
- kihajtható GPS antenna
- Magyar nyelvű hangnavigáció
- Magyar nyelvű menürendszer
- SD kártyára előre telepített iGo navigációs szoftver + térképcsomagok
- egyszerű azonnali használat ("fogd és indulj")
- telepítést, előkészítést nem igényel

Térképek

Legfrissebb térképekkel!


*Extra - Kibővített Európa térkép csomag:

Albánia, Andorra, Ausztria, Belgium, Belorusszia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Luxemburg, Magyarország, Moldávia, Montenegro, Litvánia, Lettország, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia-Montenegró, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Ukrajna
(38 ország)

Multimédiás funkciók

- MP3/WMA fájlok lejátszása a memóriakártyáról
- Egy szám ismétlése, összes szám ismétlése funkció
- Véletlen sorrendű lejátszás funkció
- Digitális fotóalbum (JPEG, PNG, GIF és BMP képfájlok megjelenítése)
- Diavetítés funkció, kézi képváltási lehetőség
- Képek nagyítása (zoom 2x, 4x)
- MP4 (AVI - XviD) videók lejátszása (320x240 képpontos méretre
optimalizálva)
- A lejátszandó videók átalakítására bizonyos esetekben szükség lehet
- Beépített sztereó hagszóró
- Fejhallgató kimenet

Egyéb tulajdonságok

- Külső GPS antenna csatlakozó
- TMC előkészítés
- Újratölthető, beépített Li-Ion akkumulátor
- SD/MMC kártyahely
- Beépített játék
- 2 év garancia (magyarországi szerviz háttér)

Tartozékok

- Érintőceruza (stylus)
- iGO navigációs szoftver SD kártyán
- Navigációs szoftver kézikönyv CD-n
- Autós tartó tapadókorongos rögzítéssel  
- Autós adapter/töltő
- Magyar nyelvű kezelési útmutató

Az iGO navigációs szoftver főbb tulajdonságai

o Plug&Go - 1 perc alatt útrakész. Nincs szükség telepítésre és internetes regisztrációra. Az SD kártya behelyezése után a program azonnal használható.
o Egyszerűen kezelhető, többnyelvű menürendszer. A kezelés egyszerűen megtanulható és villámgyors. A funkciók és beállítások egy-két kattintással bárhonnan elérhetők.
o Többpontos útvonaltervezés villámgyors optimalizálással. Az intelligens címkereső segítségével néhány másodperc alatt összeállítható egy személyreszabott, tetszőleges számú pontból álló útvonalterv.
o Háztól-házig navigáció automatikus újratervezéssel. Az útvonal megtervezése után a program önműködően elvezet a célpontokhoz. Ha letérünk a megadott útvonalról, magától újratervezi azt.
o Fedélzeti számítógép adatok: teljes hátralévő távolság, a következő fordulóig hátralévő távolság, az érkezésig hátralévő idő, pillanatnyi sebesség, következő irányváltási ponthoz tartozó elnevezés, az útvonal váltásának következő iránya.
o Választható térkép orientáció: madártávlat, mindig Északi tájolás és a haladási irány szerint.
o Autós és gyalogos navigációs üzemmód. Leggyorsabb és legrövidebb útvonal tervezési lehetőség.
o Tiltási lehetőségek: autópályák, fizetős utak, földutak, megfordulás, kompok.
o Magyar navigációs hang. A program több nyelven is elérhető hangnavigátora folyamatos, jól érthető utasításokkal segíti a keresett célpontok megtalálását.
o Fejlett -elkerülés- funkció. Induláskor és menet közben is könnyedén módosítható az útvonal bármely szakasza. Az -elkerülés- funkcióval kizárhatók az akadályok és a forgalmi dugók.
o A jelenleg elérhető legjobb Magyarország térkép. Több mint 3600 magyar településen utcanév és házszám alapján navigálhat. A részletes térképet a 20 000 hasznos helyet tartalmazó (POI - érdekes pontok - szállodák, benzinkutak, bevásárlóközpontok, éttermek, nevezetességek, stb.)-adatbázis teszi igazán hasznossá.
o Interaktív 2D - 3D térképnézetek. A két- és háromdimenziós térképnézetek széles skálán, fokozatmentesen állíthatók. A szuperintelligens térképnagyító és -döntő rendszer a kereszteződésekhez közeledve automatikusan kinagyítja és megdönti a képet annak érdekében, hogy a sofőr könnyedén átláthassa a manővert.
o Navigációs és térkép üzemmód. A program a navigáció mellett digitális térképként is használható. Címkereséshez és útvonaltervezéshez még a GPS csatlakoztatása sem szükséges.
o Legutolsó találatok és célpontok listája a keresés megkönnyítésére.
o Automatikus nappali-éjszakai üzemmódváltás. A program automatikusan vált a nappali és éjszakai üzemmódok között, a napfelkelte és a naplemente aktuális időpontjaihoz igazodva.
o Álló és fekvő képernyő üzemmód. Az álló és fekvő képernyő üzemmód oparációs rendszertől függetlenül, minden iGO kompatibilis készüléken működik.
o Személyes útvonalak és POI adatok. A bejárt útvonalak elmenthetők, újranézhetők és bármikor visszajátszhatók. A kedvenc úticélok saját listába, csoportokba rendezve, egyedi ikonokkal tárolhatók el.
o Opcionálisan beállítható biztonsági üzemmód. A biztonsági üzemmód beállítása után a hang és képi navigációs utasítások működnek, az érintőképernyő viszont nem. Így vezetés közben a készülék használata nem köti le a sofőr figyelmét.
o Automatikus GPS vevő felismerés.

Megjegyzés: A különböző firmware változatoknál a fenti funkciókban eltérés lehet.

Ajánló:

 

Navigáció

MP3centrum.hu

MP3 lejátszók, MP4 lejátszók, DVD lejátszók, DVB vevők bemutató oldala. Hírek és információk a multimédiás termékek világából.

Feltöltés alatt..

Feltöltés alatt..

Webáruház készítés a StartÜzlettel.