Otthoni edzés

Kereső
Kifejezés:
Termék kategóriák
Top keresési kulcsszavak:

okosóra, moto 360, mp3 lejátszó, mp4 lejátszó, mp4 lejátszó árak, alcor clip teszt, mp3 és mp4 lejátszok rendelése, mp3 mp4 lejátszók, alcor 1700

 

Ajánló:

iAudio D2 (2Gb) MP3 / MP4 lejátszó

iAudio D2 (2Gb) MP3 / MP4 lejátszó
  • 2,5"-os TFT-LCD kijelző
  • Érintő képernyős kezelés
  • MP3/WMA/WAV/OGG/ FLAC/APE
  • Video (TV) kimenet
  • 2 év garancia
  • Jelnleg nem rendelhető!
További információk a termékről:

iAudio D2 MP3 lejátszó / MP4 lejátszó bemutató

Cowon (iAudio) D2 2 GB
ögtön az elején le kell szögeznünk: a Cowon a D2-vel nagyot alkotott. Sikerült egy olyan innovatív médialejátszót piacra dobnia, amiben nehéz hibát találni. A készülék elejét teljes mértékben uralja a hatalmas, 6.3 centiméter átmérőjű TFT-LCD kijelző, aminek különlegessége, hogy érintésérzékeny - így a készülék funkciót ezen keresztül vezérelhetjük. Az érintőképernyő bökögetéséhez egy kis háromszögletű stylust mellékeltek Cowon-ék, ezt a készülék kitámasztásához is használhatjuk, ha éppen nincs szükség rá a kezeléshez. A 2.41-es firmware verzióktól kezdve a készülék kezelőfelülete az ún. Virtual Motion megoldással bővült: így könnyedén, az ujjunkat a képernyő közepe felől felfelé vagy lefelé húzva görgethetünk pl. fájlok vagy menüpontok között.

A lejátszható zeneformátumok skálája a Cowontól megszokott mértékű: MP3, WMA és WAV fájlok mellett a készülék megbirkózik OGG és FLAC, valamint a 2.20-as firmware verziótól kezdve az APE fájlokkal is. A zenelejátszás élményét a már szokásosnak mondható JetEffect hangeffektekkel gazdagíthatjuk: BBE, Mach3Bass mélyhang kiemelés, MP Enhance tömörítési veszteség-kompenzáló, 3D Surround és Stereo Enhance térhangzás növelő. A frissebb firmware verziók olyan nyalánkságokat kínálnak nekünk zenelejátszáshoz, mint például a fél-parametrikus középsáv állítás (választható sávközépi frekvencia ill. vágás/emelés mértéke) vagy a zenefájlokban található ID3 címke információk alapján készülő Music Library. Kedvenc zenénket a készülék csatornánként 37 mW-os fülhallgatókimeneten keresztül pumpálja a fejünkbe és ez a teljesítmény már nem csak a komoly halláskárosodáshoz, hanem nagy fülhallgatók meghajtásához is elég. A zenékhez az LDB manager szoftverrel dalszövegeket is rendelhetünk, így zenehallgatás közben azok megjelennek a kijelzőn.

A készülék másik érdekessége, hogy képes WMV9 (768 kbps tömörítésig, 320x240 felbontásig) ill. MPEG4 (AVI, akár 2Mbps tömörítés, 320x240 felbontás) videók lejátszására, 30 képkocka/másodperces sebességgel! A megtekinteni kívánt videókat a készülékhez mellékelt JetAudio VX szoftverrel gyúrhatjuk át a lejátszó számára kedves formátumba. A készüléket a tervezőmérnökök ellátták TV-kimenettel is, így akár a TV képernyőjén is élvezhetjük kedvenc filmünket. Kis szépséghiba a dologban, hogy a TV-kábelt külön kell megvásárolnunk, valamint a TV-kimenet használata esetén a készülék letiltja az érintőkijelző funkcióit.

Ha a készülékre töltött digitális audió és videótartalmakat meguntuk, jó szolgálatot tehet a készülékbe épített FM rádió, amely minden funkcióval rendelkezik: automatikus/kézi hangolás, állomások tárolása, felételkészítés (akár időzítve is).

A funkciók sora még mindig nem ért véget. A készülékkel hangot is rögzíthetünk mind a beépített mikrofonról, mind vonalbemeneten keresztül külső eszközről, valamint akár külső mikrofont is csatlakoztathatunk hozzá. A rögzítés WMA formátumban történik, akár 256mbps bitrátával.

A hatalmas kijelző szinte könyörög azért, hogy képeket nézzünk rajta, vagy e-könyveket olvashassunk. A tervezők természetesen ezekre is gondoltak, képfájlokból a JPEG, BMP formátumúakat szereti a készülék (méretmegkötés nélkül), míg szövegfájlokból az egyszerű szövegfájlokkal (TXT) bánik el - ezek mérete maximum 2 Mb lehet egyenként. A szövegfájlok olvasása természetesen zenelejátszás közben is történhet, képfájlainkat pedig nagyíthatjuk, rendezhetünk belőlük diavetítést vagy akár háttérképnek is használhatjuk kedvenc képünket. A szövegfájlok olvasását segíti az állítható betűszín valamint a választható színprofilok (ezek előre beállított háttér- illetve betűszín kombinációk). A szövegolvasás akár teljes képernyőn is történhet, a kényelmes használatot az automatikus görgetés biztosítja.

Két, médialejátszókban nem túl megszokott funkcióval is felvértezte készülékét a Cowon: a 2.45-ös firmware verziótól kezdve a készülékben helyet kapott egy egyszerű rajzoló/jegyzetelő alkalmazás, melyben az érintőképernyőre rajzolhatunk vagy jegyzetelhetünk, akár több oldalnyi terjedelemben. Jegyzeteléshez vagy művészi hajlamaink kiéléséhez négyféle vonalvastagságot és hatféle vonalszínt használhatunk. Az elkészült jegyzeteket a készülék BMP formátumban tárolja. A másik komoly meglepetés, hogy a 2.50-es firmware verziótól kezdve a készülék képes Flash formátumú játékok, fájlok lejátszására! Természetesen bizonyos korlátozásokkal (ezekről a "Tippek" menüpontban olvashatunk), de remekül használható unalmas perceink eltöltésére.

A készülék használatát ezeken kívül számtalan, a Cowon-tól már megszokott kényelmi funkció teszi teljessé: ide tartozik a frissíthető firmware, a megszakított lejátszás folytatásának lehetősége a leállítás helyéről, a lejátszás megkezdésekor a fokozatos hangfelúsztatás vagy az ébresztő funkció.

További érdekesség (ami sok számára jelenthet örömhírt), hogy a készülék rendelkezik SD/MMC kártyahellyel, így a Cowon tájékotatása szerint akár további 4Gb-tal hízlalhatjuk a készülék memóriáját, és az SDHC kártyák is támogatottak a 2.41-es firmware verziótól kezdve. A D2 a számítógéppel összekötve természetesen kártyaolvasóként is tud működni, a már megszokottnak számító USB 2.0-ás csatlakozáson keresztül, akár 40Mbps sebességgel. Fájlokból a készülékmemóriában maximum 5000-et tárolhatunk, ezeket maximum 500 mappa használatával tehetjük rendezhetjük.

Száz szónak is egy a vége, a Cowon egy nagyon ütős, innovatív készüléket tett le az asztalra, számos felhasználói igényt kielégítve. A készüléket szolgáltatásai valamint ára is egyértelműen a prémium kategóriába sorolja. Egy dologgal viszont még mindig adós a Cowon: annak a firmware-nek az elkészítésével, amivel a készülék elkészíti a kávét, és behozza tálcán a reggelit. Talán a következő lejátszójuk már ezt is tudni fogja. :)

DAB/DAB+/DMB funkció * csak a D2 DAB/DMB modellnél!

digitális rádió vétel (DAB, egyelőre Budapesten működik teszt sugárzás)
adóazonosító kijelzés
szöveges info megjelenítés (DLS)
DAB műsor rögzítése (időzítve is)
digitális mozgókép vétel (DMB, jelenleg Magyarországon nem elérhető)
VHF III csatorna
automatikus csatorna keresés

iAudio D2 Megjelenés

- Kompakt méret, hatalmas (6.3 cm átmérőjű) érintőképernyő
320x240 képpontos felbontással
- SD kártyával bővíthető memória
- Beépített Li-polymer akkumulátor

iAudio D2 Lejátszás

- Zenefájlok lejátszása: MP3, WMA, OGG, FLAC, WAV
- MP3: 320kbps-ig
- WMA: 256kbps-ig
- OGG: Q10-ig
- FLAC: 0 ~ 8 tömörítési szint
- Videófájlok lejátszása: MPEG4 (AVI), WMV9 (320x240 felbontás,
30(!) fps)
- Lejátszási idő zenefájlok esetén maximum 52 óra, videófájlok
esetén maximum 10 óra
- ID3 Tag információk kijelzése
- LDB dalszöveg kijelzés
- JetEffects (BBE, Mach3Bass, 3D Surround, Stereo Enhance,
MP Enhance) hangeffektek
- Többféle ismétlési és lejátszási mód (egy fájl ismételt lejátszása, mappa tartalmának ismételt lejátszása, összes fájl ismételt lejátszása, lejátszás véletlen sorrendben)
- Dinamikus lejátszási lista készítése
- Könyvjelzők használata

iAudio D2 Felvétel

- Felvétel készítése a beépített mikrofonról / vonalbemenetről / külső mikrofonról
- Felvételkészítés WMA formátumban (32 ~ 256 kbps)
- Autoszinkron funkció: vonalbemenetről történő rögzítés esetén a készülék érzékeli a zeneszámok közti szüneteket, és minden számot külön fájlba rögzít

iAudio D2 FM rádió

- 87,5 ~ 108 MHz
- Monó/sztereó mód
- Rádióadás rögzítése WMA formátumban (32 ~ 256 kbps)
- Időzített felvételkészítés
- 20 eltárolható állomás

iAudio D2 Adattároló funkciók

- 2/4GB beépített memória
- MMC/SD kártyával bővíthető (a készülék akár 4GB-os kártyákat
is kezel)
- USB2.0 csatlakozás, maximum 40Mbps adatátviteli sebesség
- Plug&Play (Windows Me és annál újabb operációs rendszerek esetén nincs szükség eszközmeghajtó telepítésére)
- Kártyaolvasóként is használható

iAudio D2 Egyéb tulajdonságok

- Érintőképernyő
- Videólejátszás 30 fps sebességgel!
- Fülhallgató kimenet: 37 mW + 37 mW
- TV-kimenet (TV-kábel külön vásárolható)
- Külső mikrofon csatlakoztatható
- JPEG képfájlok megjelenítése nagyítással, háttérkép funkcióval
- Óra, ébresztő/időzített felvételkészítés funkciók
- Szövegfájlok (TXT) olvasása akár zenelejátszás közben is
- Felkeverés funkció
- Változtatható lejátszási sebesség
- Lejátszás folytatása a leállítás helyéről
- Frissíthető firmware
- JetAudio VX, JetShell szoftverek mellékelve

iAudio D2 Tartozékok

Stylus (érintőceruza)
Fülhallgató
Usb kábel
Hálózati töltő
magyar nyelvű kezelési útmutató
Telepítő CD

Ajánló:

 

Navigáció

MP3centrum.hu

MP3 lejátszók, MP4 lejátszók, DVD lejátszók, DVB vevők bemutató oldala. Hírek és információk a multimédiás termékek világából.

Feltöltés alatt..

Feltöltés alatt..

Webáruház készítés a StartÜzlettel.