Otthoni edzés

Kereső
Kifejezés:
Termék kategóriák
Top keresési kulcsszavak:

okosóra, moto 360, mp3 lejátszó, mp4 lejátszó, mp4 lejátszó árak, alcor clip teszt, mp3 és mp4 lejátszok rendelése, mp3 mp4 lejátszók, alcor 1700

 

Ajánló:

Audio-Technica ATH-WS55BRD - Fejhallgató

Audio-Technica ATH-WS55BRD - Fejhallgató
További információk a termékről:

Audio-Technica ATH-WS55BRD - Fejhallgató ismertető

A Solid Bass sorozat belépő szintű fejpántos modellje, az ATH-WS55 a duplakamrás mechanizmussal mélyebb és jobb minőségű basszust szolgáltat, valamint csökkenti a zene kiszűrődését. A kagylók többrétegű hibrid háza csökkenti a bőséges basszusért felelős légkamra nemkívánatos vibrációit. Kiváló akusztikus szigetelést biztosító fülpárnák támogatják az erőteljes basszust, míg az állítható fejpánt tökéletes illeszkedést biztosít. A WS55 kagylói síkba fordíthatók a könnyű szállítás és tárolás érdekében. Az erőteljes, 40mm-es meghajtókkal ellátott könnyű, hordozható kivitelű konstrukció tökéletes megoldást kínál az úton lévőknek és azoknak, akik hosszútávon is kényelmesen hallgatható fejhallgatót keresnek tiszta hanggal és hangsúlyos mélytartománnyal.

2 év garancia

Ajánló:

 

Navigáció

MP3centrum.hu

MP3 lejátszók, MP4 lejátszók, DVD lejátszók, DVB vevők bemutató oldala. Hírek és információk a multimédiás termékek világából.

Feltöltés alatt..

Feltöltés alatt..

Webáruház készítés a StartÜzlettel.