Otthoni edzés

Kereső
Kifejezés:
Termék kategóriák
Top keresési kulcsszavak:

okosóra, moto 360, mp3 lejátszó, mp4 lejátszó, mp4 lejátszó árak, alcor clip teszt, mp3 és mp4 lejátszok rendelése, mp3 mp4 lejátszók, alcor 1700

Frekvenciacsere a DVB-T hálózat kaposvári adójánál:

Az Antenna Hungária Zrt. tájékoztatja a MinDig TV és MInDig TV Extra szolgáltatások felhasználóit, hogy 2011. február 17-én a DVB-T hálózat kaposvári adójánál frekvenciacserét hajt végre. Annak érdekében, hogy a cserét végre lehessen hajtani, ezen a napon néhány órás technikai leállás szükséges a kaposvári adónál.

A csatornaváltás eredményeképpen az eddig használt 24-es és 65-ös csatornák helyett a 64-es és 61-es csatornákon találják meg a nézők a MinDig TV 7 ingyenesen fogható és a MinDig TV Extra 11 előfizetéses programját.
A kaposvári adó egyfrekvenciás SFN (Single Frequency Network) módban sugároz a kabhegyi adóval, vagyis a frekvenciakészlet gazdaságos hasznosítása érdekében egy-egy műsorcsomag mindkét adóállomás esetében azonos frekvencián érhető el (818 és 794 MHz).

Forrás: Antenna Hungária Zrt.

Cimkék: DVB-T, DVB-T Frekvencia csere, DVB-T Kaposvár

Navigáció

MP3centrum.hu

MP3 lejátszók, MP4 lejátszók, DVD lejátszók, DVB vevők bemutató oldala. Hírek és információk a multimédiás termékek világából.

Feltöltés alatt..

Feltöltés alatt..

Webáruház készítés a StartÜzlettel.