Otthoni edzés

Kereső
Kifejezés:
Termék kategóriák
Top keresési kulcsszavak:

okosóra, moto 360, mp3 lejátszó, mp4 lejátszó, mp4 lejátszó árak, alcor clip teszt, mp3 és mp4 lejátszok rendelése, mp3 mp4 lejátszók, alcor 1700

Foci-vb HD-minőségben, előfizetési díj nélkül a MinDig TV-n - az Euronics elsőként csatlakozott a ’Hivatalos MinDig TV Üzlet’ programhoz:

2010. június 11-én az Antenna Hungária üzembe helyezte a Hármashatár-hegyi digitális televíziós adóját, ezáltal a MinDig TV és MinDig TV Extra digitális földfelszíni televíziós szolgáltatások adásai immáron három budapesti adóállomásról foghatók.

Az Antenna Hungária (AH) a mai napon sikerrel elindította a digitális földfelszíni televíziós sugárzást a Hármashatár-hegyi adótoronyból. Az új adó egyfrekvenciás SFN (Single Frequency Network) módban sugároz a Széchenyi-hegyi és a Száva utcai adókkal, vagyis a frekvenciakészlet gazdaságos hasznosítása érdekében egy-egy műsorcsomag mind a három budapesti adóállomás esetében azonos frekvencián érhető el (746 és 802 MHz).

Ezáltal az Antenna Hungária egy további lehetőséget kínál a budapestieknek, különösen az Észak-Budán és Észak-Pesten, valamint a Dunához közel eső területeken élők számára a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatások vételéhez. A vételi minőség javításához lehetséges, hogy változtatni kell a vevőantenna irányán.

A szabadon fogható csatornákat tartalmazó MinDig TV digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás egyedülálló lehetőséget kínál a futballrajongó nézők számára: a
MinDig TV felhasználók előfizetési díj nélkül, HD minőségben nézhetik a 2010. június 11-én kezdődő Dél-Afrikai Futball Világbajnokság összes mérkőzését a közszolgálati televízió m1 HD és m2 HD csatornáin.

A kibocsátott rádióengedély alapján a maximális ERP (Effective Radiated Power - effektív kisugárzott teljesítmény) mintegy 9 kW mindkét multiplex vonatkozásában. A két meglévő budapesti digitális adóállomás februári teljesítményemelését követően a Hármashatár-hegyi adó elindításával még kedvezőbb lehetőségek nyílnak a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatások vételére a fővárosban és környékén élők számára.

Antenna Hungária Zrt.

Forrás: Antenna Hungária Zrt

MP3Centrum.hu DVB-T vevő készülék ajánlatai

Cimkék: mindig tv, foci vb

Navigáció

MP3centrum.hu

MP3 lejátszók, MP4 lejátszók, DVD lejátszók, DVB vevők bemutató oldala. Hírek és információk a multimédiás termékek világából.

Feltöltés alatt..

Feltöltés alatt..

Webáruház készítés a StartÜzlettel.